Actorul care l-a împuşcat mortal pe fiul lui Bruce Lee a murit la 61 de ani

691

Actorul Michael Massee, care l-a împuşcat accidental, dar mortal pe Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee, pe platourile de filmare ale lungmetrajului „The Crow” din 1994, a murit la vârsta de 61 de ani.

Rolul interpretat de Michael Massee în „The Crow” era al doilea dintr-un lungmetraj pentru actor, dar deznodământul a fost tragic.

Pe 31 martie 1993, Brandon Lee a fost accidentat mortal pe platoul pe care era filmat „Corbul/ The Crow” în 1994.

Echipa filmului a pregătit în mod neglijent o armă pentru o scenă în care presonajul Funboy, interpretat de Massee, trebuia să-l împuşte pe Eric Draven, interpretat de Brandon Lee.

Massee a tras şi l-a împuşcat pe fiul lui Bruce Lee în abdomen. Brandon Lee a murit la câteva ore după incident, în spital, după o operaţie nereuşită.

Michael Massee a vorbit ulterior despre evenimentul tragic, declarând că nu a vizionat niciodată filmul: „Nu cred că poţi vreodată trece peste aşa ceva.”

Şi-a luat apoi o pauză de un an în carieră, însă a revenit şi a jucat în filme precum ‘Tales From The Hood’, ‘Seven’, ‘Lost Highway’, ‘Amistad’, ‘The Amazing Spider-Man’ şi ‘The Amazing Spider-Man 2’.

A jucat şi în serialele de televiziune ‘Fringe’, ‘Supernatural’, ‘CSI’, ‘House’ şi ‘Flash Forward’.

Michael Massee era căsătorit cu Ellen Massee. Au împreună doi copii.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ