ACS-ul pregătește încă o surpriză contra lui Hagi

329

ACS Poli reîncepe cursa după puncte în Liga 1 în compania unui adversar pe care l-a învins deja în acest sezon, Viitorul Constanța. ”Orice punct contează pentru noi”, spun poliștii înaintea confruntării cu trupa lui Hagi.

Liga I de fotbal s-a repus în mișcare în acest week-end. Poli este printre ultimele formații ce vor evolua în această rundă, luni seara contra Viitorul Constanța. Este al doilea duel direct dintre cele două formații din această toamnă; surprinzător precedentul duel a fost câștigat de codașa clasamentului, 2-1 în Cupa Regelui.

Violeții visează cu ochii deschiși în speranța că vor reuși din nou să îngenuncheze trupa lui Gică Hagi. ”Viitorul a jucat fără 2-3 titulari atunci, am avut și noroc, sperăm să avem și acum și să câștigăm. Orice punct contează pentru noi. Normal că dacă nu pierdem ne bucurăm. Am avut o discuție cu jucătorii și i-am felicitat pentru modul în care se pregătesc, știind greutățile care apasă pe jucătorii noștri. Sunt bucuros și mândru de ei, nu cârâie la antrenament. De parcă ar fi luat salariile cu 3-4 luni inainte”, și-a lăudat echipa antrenorul Ionuț Popa.

Tehnicianul bănățenilor are din nou probleme de lot, Scutaru, Popovici, Pedro Henrique și Poparadu sunt indisponibili. Și sunt în discuție eventualele lor prezențe în următoarele jocuri. În schimb Popa s-ar putea baza de la partida următoare pe un atacant rezolvat în această pauză a campionatului. Elvețianul cu origini albaneze Fabian Lokaj a trecut probele și pare a fi o soluție optimă pentru Poli.

Duelul din runda a 12-a a Ligii I dintre ACS Poli și Viitorul Constanța se dispută luni, de la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ