ACS Poli vrea în semifinalele Cupei

83

ACS Poli e la un pas de calificarea în semifinalele Cupei României dacă trece de vicecampioana ASA Târgu Mureș în sfertul de finală de marți.

Codașă în Liga I, ACS Poli are șansa de obține un rezultat notabil în acest sezon în competiția eliminatorie Cupa României. Timișorenii se numără printre ultimele opt formații rămase în competiție și au o șansă bună de a pătrunde în penultimul. Singurul obstacol din calea elevilor lui Florin Marin îl reprezintă ASA Târgu Mureș

Surprinzător sau nu, ACS Poli stă bine în bilanțul recent cu vicecampioana națională pe care a învins-o recent cu 2-0. În plus, partida se joacă tot pe ovalul timișorean Dan Păltinișanu, ceea ce le conferă un oarecare avantaj gazdelor.

”Ne dorim să ne calificăm. Datele sunt schimbate pentru că jocurile de cupă sunt diferite. Meciul va fi mai greu față de cel câștigat în campionat pentru că e o echipă puternică, de talie, puternică, are știința jocului. Trebuie să ne organizăm defensiva foarte bine, să nu le oferim spații și să avem posesie”, a spune antrenorul bănățenilor, Florin Marin.

Este ultima apariție pe teren propriu a poliștilor în acest an. Un duel pe care însă ACS îl va aborda cu destule absențe în lot. Gabriel Cânu, Ianis Zicu, Dorin Goga, Rufino și George Neagu sunt accidentați și vor rata cel puțin disputa cu mureșenii din cupă dacă nu cumva și deplasarea din Ghencea de peste câteva zile.

Partida ACS Poli Timișoara – ASA Târgu Mureș are loc marți, cu începere de la ora 18, pe stadionul Dan Păltinișanu, în sferturile Cupei României. Bilete pentru acest meci se află la vânzare la prețurile de 10 lei, 15 lei, 25 lei și 50 lei.

Foto: acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ