ACS Poli trăiește! Primul succes după 6 luni vine în prelungiri

91

În sfârșit s-a încheiat seria neagră pentru prim-divizionara timișoreană! După 15 meciuri la rând fără victorie, ACS Poli a reușit să obțină primul succes, 1-0 în fața Concordiei Chiajna.

Timișoara a cunoscut din nou gustul victoriei după exact 6 luni de la ultimul rezultat pozitiv. La cel de-al doilea meci oficial cu Rică Neaga pe bancă, ACS-ul a izbutit să încheie o serie dezastruoasă ce a coborât-o de pe locul 7 până pe peenultima pozițiee. Golul din prelungiri al lui Drăghici a adus primul succes pentru ACS Poli în ultimele 16 jocuri oficiale!

Timișorenii și-au dorit mult să încheie perioada neagră și au început din start cu doi atacanți, iar până la final strategia avea să se dovedească una inspirată. Gazdele au avut inițiativa și și-au trecut în cont cele mai importante ocazii. Ciucur, Roman, Drăghici, Popovici și Cânu l-au evidențiat pe Caparco sau în cazul fundașului central balonul a nimerit bara transversală!

Golul izbăvitor avea să pice în ultimul minut de joc, minutul 90+3, când Drăghici a pus inspirat capul la șutul lui Munteanu din afara careului iar traiectoria balonului l-a păcălit pe Caparco și s-a oprit în plasă: 1-0.

ACS Poli: Straton – Raț, Cânu, Melinte (50 – Șeroni), Haruț – Ciucur (67 – Țigănașu), Artean, Vașvari, Munteanu – Drăghici, Roman (54 – Popovici).

Cele trei puncte o ajută pe Poli să iasă momentan din zona retrogradabilă însă are nevoie și de pasul greșit al Mediașului în ultimul meci al etapei pentru a rămâne pe poziția a 11-a. Cu cele 19 puncte, timișorenii o așteaptă în 4 mai pe FC Voluntari în prima etapă a mini-returului din play-out.

LĂSAȚI UN MESAJ