ACS Poli Timișoara și-a luat atacant olandez

133

Prince Rajcomar este prima achiziție a lui ACS Poli Timișoara în 2016. Atacantul ce reprezintă naționala din Curacao a semnat un contract pe 6 luni.

Prim-divizionara ACS Poli și-a luat un atacant din Olanda ce joacă însă pentru naționala statului Curacao. Pe numele său complet Prince Linval Reuben Mathilda Rajcomar, jucătorul în vârstă de 30 de ani a semnat miercuri un contract până la finalul sezonului cu gruparea bănățeană. El a venit la Timișoara din postura de jucător liber de contract și va pleca în cantonamentul din Antalya.

Rajcomar și-a încheiat conturile zilele trecute cu divizionara secundă olandeză MVV Maastricht, echipa orașului său natal, pentru care a marcat două goluri în 9 meciuri jucate în turul sezonului. Fost internațional de juniori al Olandei, Prince a mai trecut de-a lungul carierei sale pe la Fortuna Sittard, FC Utrecht, FC Den Bosch, FC Venlo (toate Olanda), Breidablik, KK Reykjavik (Islanda), Zalaegerszeg (Ungaria) și Tero Sasana (Thailanda).

Poli pleacă mâine în cantonamentul din Turcia, iar în avion ar putea urca în ultima clipă și mijlocașul croat Igor Jugovic, testat în amicalul de marți cu Sebișul. De asemenea portarul slovac Robert Veselovsky de la Mlada Boleslav este o variantă foarte apropiată de clubul timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ