ACS Poli Timişoara are un nou preşedinte-VIDEO

458

Schimbările la clubul de fotbal ACS Politehnica Timişoara continuă. În intenţia de a regla cât mai bine admnistraţia clubului sportiv, Nicolae Robu, în calitate de asociat, a propus schimbarea preşdintelui de club.

Astfel, Ioan Miculaş va pierde funcţia şi locul său va fi luat de actualul city manager al Timişoarei, Sorin Drăgoi, un apropiat al primarului.

„Am avut o discuţie azi cu Grindeanu şi am convenit să mergem pe această idee. Nu va mai fi domnul Miculaş preşedinte. Domnul Miculaş are toată susţinerea mea în Consiliul Director, dar preşedinte va fi Sorin Drăgoi. O să vedem dacă postul de city manager se vacantează sau se vacantează temporar. Nu sunt incompatibile cele două funcţii, dar nu vrem să fie în ambele, să nu avem discuţii”,  a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Modificarea la conducerea clubul sportiv s-ar petrece din 1 august, spune Robu. Nu se ştie încă cine va fi noul manager al oraşului după plecarea lui Sorin Drăgoi din Primăria Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. Acest ORBU ce calitate are la echipa ? Asociat la ce , ca in afara faptului ca ca da din gura nu am remarcat nimic care sa ajute echipa .In acest an competitional poate isi cumpara si el policard ca noi ceilalti care nu suntem ” asociati”, dar care iubim tot ce inseamna POLI.

LĂSAȚI UN MESAJ