ACS Poli, după puncte, pe suprafaţa sintetică a Pandurilor

115

ACS Poli vrea să continue seria rezultatelor pozitive din ultima vreme, sâmbătă, la Târgu Jiu, pe terenul celor de la Pandurii. Duelul se va disputa pe o suprafaţă sintetică, dar alb-violeţii nu s-au pregătit în acest sens.

Mangerul General, Valeriu Răchită, este însă conştient că echipa sa va piept cu o grupare care, deşi este în scădere de formă, pierde foarte greu pe propriul teren. „Sperăm ca mâine să ne întoarcem cu rezultat pozitiv, după egalul la lider şi victoria cu Baloteşti. Le-am spus jucătorilor că urmează opt zile cu trei meciuri în care trebuie să scoatem cât mai multe puncte pentru a fi în obiectiv. Pandurii e o echipă bună a Ligii a II-a, mai ales acasă, unde joacă pe teren sintetic, pune presiune pe adversar. Şi-au revenit şi jucătorii lor de valoare: Tudoran şi Dodoi. Încercăm să câştigăm acolo, deşi va fi foarte greu”, admite Răchită.

Tehnicianul are dificultăţi în linia mediană, acolo unde, dincolo de absenţa lui Rogoveanu, a mai apărut şi cea a lui Codrea, care s-a accidentat la faza eliminării din meciul cu Snagov. „Din păcate sunt dat peste cap, nu datorită faptului că Rogoveanu e în ghips, ştiam lucrul acesta. Nu am reuşit să-l recuperăm pe Codrea, la acea alunecare de la Snagov, glezna lui Buia a fost mai tare ca piciorul lui Codrea, nu va face parte din lot. Erau doi mijlocaşi titulari, U21…”, a spus Răchită, care şi-a arătat dezamăgirea şi faţă de atitudinea lui Bîrnoi, din ultima perioadă.

„Am avut din nou astăzi o discuţie cu el despre mentalitate. I-am spus că încă am încredere în el. Ştiu că va deveni jucător liber, însă peste două luni, şi că una e să fie Cosmin Bîrnoi care juca în Liga I şi era curtat, măcar declarativ de echipe puternice, şi alta e să fie aşa, mai boem. Din punctul meu de vedere poate fi chiar la meciul de miercuri sau duminică, dar să-mi arate schimbare de atitudine. Cum a făcut-o David Pop, care s-a schimbat în bine”, a mai afirmat antrenorul bănăţenilor.

Pandurii – ACS Poli se dispută, mâine, de la ora 11:00, la Târgu Jiu. Gorjenii revin în faţa fanilor după eşecul din runda precedentă, de la Timişoara, de pe terenul Ripensiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ