ACS Poli – Concordia Chiajna, meci de 6 puncte pe Păltinișanu

164

Alb-violeții trebuie să învingă Chiajna în duelul de sâmbătă pentru a-și păstra intacte puținele șanse de supraviețuire. Un al treilea rezultat pozitiv consecutiv ar aduce-o pe ACS Poli peste linia retrogradării.

Penultima clasată în Liga I începe returul din play-out într-un joc de 6 puncte contra contracandidatei directe în lupta la retrogradare, Concordia Chiajna. După remiza din tur, ACS Poli are neapărată nevoie de o victorie pentru a sălta măcar un loc în clasament.

”Sper să iasă un meci frumos și să-i depășim. Nu e puțin aceste patru puncte, echipa suferise. Dacă vom câștiga putem spune că avem trei meciuri aproape perfecte. Am spus că o să avem 11 finale când am venit, s-au disputat multe jocuri, e un meci special, ar fi o victorie importantă dacă o obținem. Ne-am agăța de clasament. Nu e nimic stabilit și dacă vom câștiga, e varianta care ne-ar ajuta. De aceea sprijinul publicului e important.

Ei joacă diferit, cu trei fundași centrali, sistem folosit și pe timpul meu, dar care poate fi și ofensiv. Milevsky poate să facă diferența, mai sunt și alți jucători dar nu vreau să mă axez pe măsuri speciale luate pentru un anume jucător. Urmărim să ne creăm situații de a marca. Va fi un meci foarte greu”, a declarat antrenorul lui Poli, Petre Grigoraș.

Poli nu îl va putea folosi la acest joc pe Dorin Goga, atacantul fiind suspendat după cartonașul galben încasat în finalul jocului de la Iași. Va intra în lotul 18 în schimb Ianis Zicu, jucător care nu a mai fost trecut pe foaie de câteva etape.

Partida ACS Poli – Concordia Chiajna se joacă sâmbătă, de la ora 18, pe arena Dan Păltinișanu. Reamintim că accesul spectatoriloe este gratuit la acest meci.

LĂSAȚI UN MESAJ