ACS Poli, ASU Poli, Ripensia – când vor evolua și unde, nimeni nu știe

344

Debilul nostru fotbal de Liga I a început de săptămâna trecută, și încă nu se știe ce va fi cu ACS Poli. A fi sau a nu fi în elită, iată dilema hamletiană a primarului Robu. Care, pentru a evita un derby cu ASU Poli, amenință cu DNA-ul, NATO și Tribunalul de la Haga (luați rândurile astea ca un pamflet).

Și mai debilul nostru fotbal de Liga a II-a va lua startul cu o săptămână mai târziu decât se anunțase. Echipe dispar de la o zi la alta, astfel că nimeni nu știe câte grupări vor fi, până la urmă, în prima ediție din istorie în care eșalonul secund al fotbalului românesc va avea, în sfârșit, serie unică. Așa că ASU Poli, unul dintre puținele cluburi pregătite de joc, e în joc de glezne.

Încă și mai debilul nostru fotbal de Liga a III-a e programat să înceapă undeva la final de august – început de septembrie. Cu câte serii, cu câte echipe, nimeni nu știe. Ripensia va lua, după 68 de ani, contact cu sistemul național divizionar.

Acesta e tabloul dezastrului din fotbalul carpato-danubiano-pontic. Se va ajunge la fotbal de plăcere, pe două beri și un grătar, echipele românești vor fi eliminate de cele din Azerbaidjan în cupele europene, naționala se va mai califica la un turneu final când Bucovina de Nord va reveni României.

Aici se va ajunge dacă se continuă astfel. Opriți toată mizeria asta!

LĂSAȚI UN MESAJ