ACS Poli așteaptă primul succes al anului

118

Liga 1 se repune în mișcare în acest week-end și readuce ambițiile Politehnicii pentru un succes. Jocul cu Sepsi Sf. Gheorghe de luni poate prilejui și debutul lui Răzvan Raț.

Pauza campionatului cauzată de meciurile naționalei se încheie astăzi, cu meciurile etapei a treia din play-off și play-out. Pentru ACS Poli etapa aduce luni un meci greu cu Sepsi Sf. Gheorghe, una dintre echipele în formă ale campionatului. Timișorenii vor să pună capăt seriei de 13 jocuri consecutive fără înfrângere.

”Știm cu toții că ne așteaptă o partidă importantă, poate cea mai importantă din ultima perioadă. Nu decisivă, dar este un meci care poate avea implicații serioase în desfășurarea ulterioară a acestui play-out. Cât ne privește, cred că atitudinea pe care o vom avea la joc va fi determinantă pentru rezultatul final. În acest început de sezon, Sepsi a arătat ca o echipă puternică, a făcut multe transferuri, e bine organizată, agresivă. Se vede că a reușit să parcurgă împreună perioada de pregătire fiindcă majoritatea jucătorilor este la același nivel de pregătire”, a subliniat antrenorul Leo Grozavu.

Partida de luni seara poate aduce și debutul mult așteptat al celui mai important transfer al anului la Poli. Internaționalul Răzvan Raț ar putea îmbrăca tricoul alb-violet: ”Raț de la zi la zi a câștigat mult în prospețime și în pregătire. Împreună cu el vom decide dacă este oportună sau nu introducerea lui pe teren din primul minut”.

Meciul ACS Poli – Sepsi Sfântu Gheorghe încheie etapa a treia din play-out, luni seara, de la ora 20.45.

 

LĂSAȚI UN MESAJ