ACS Dumbrăvița învinge AS Seceani în etapa intermediară-video

146

ACS Dumbrăvița-ACS Seceani, meci cu multe goluri în etapa a 4-a, intermediară din cadrul Ligi 4 Timiș. Din cauza lucrărilor de la arena proprie, dumbrăvițenii au fost nevoiți să dispute meciul de pe teren propriu pe stadionul Nicu Moraru din Giarmata, dar acest lucru nu i-a împiedicat să adune o nouă victorie importantă în lupta pentru promovare.

După prima jumătate de oră cu multe ocazii în ambele părți, scorul a fost deschis de către Adrian Ștefan în minutul 35, apoi după doar patru minute Eduard Soare a dus scorul la 2:0. După pauză echipele au intrat greu în ritm, astfel că ex-Polistul Deian Pecarov a mărit scorul la 3:0 abia în minutul 74. Seceaniul a reușit să reducă din handicap în minutul 78, dar Laurențiu Telescu a restabilit diferența în minutul 87 din penalty. Partida arbitrată de brigada lugojeană formată din Ion Copaci, Flavius Ciorogar și Roland Barbu s-a terminat până la urmă 4:2, oaspeții reușind să mai marcheze un gol pe final.

Iată și celelalte meciuri din etapa intermediară: CS Avântul Periam-CSM Lugoj II 3:1, ACS Voința Mașloc-CS Unirea Sânnicolau Mare 1:0, AS Peciu Nou-AS FC Bazoșu Vechi 3:3, CS Cocoșul Orțișoara-AS Pobeda Dudeștii Vechi 3:2, ACS Murani-ASO Deta 0:1, AS Voința Biled-AS Progresul 1906 Ciacova 4:4, CS Timișul Șag-AS Arsenal Flacăra Făget 2:1. Meciul CS Progresul Gătaia-CS Unirea Tomnatic se dispută azi.

În etapa viitoare ACS Dumbrăvița va juca în deplasare cu AS Progresul 1906 Ciacova.

DumbravitaTV.ro

LĂSAȚI UN MESAJ