ACS Dumbrăviţa în cantonament la Băile 1 Mai

128

Antrenorul Sorin Bălu se află în cantonament cu echipa de fotbal, ACS Dumbrăviţa, la Băile 1 Mai de lângă Oradea, unde au primit condiţii excelente de cazare şi masă, dar şi un bun teren pentru antrenament. Deja au şi susţinut primul meci amical cu Luceafărul Oradea, unde dumbrăviţenii au pierdut cu cu 2-1, după ce egalaseră în prima repriză.

Atât antrenorul Oradiei, fostul internaţional Cristian Dulca, cât şi antrenorul dumbrăviţenilor, Sorin Bălu, au fost mulţumiţi de un meci bine echilibrat, dar şi de evoluţia jucătorilor.

Luceafărul Oradea a rămas acasă şi îşi face cantonamentul în Băile Felix. Antrenamentul de cantonament al dumbrăviţenilor constă în alergare şi exerciţii fizice, exerciţii tactice cu mingea şi exerciţii de forţă explozivă.

”Chiar eram curios de ce e în stare echipa noastră, jucând cu o echipă bună de Liga a II-a, şi eram curios să văd cum ne vom desfăşura în compania acestei echipe şi pe o stare de oboseală destul de mare pentru că noi avem un program foarte greu aici, dimineaţa bazat pe bucăţi de alergare, iar după masa alternăm, într-o zi facem forţă explozivă, iar după masa următoare exerciţii tehnico-tactice cu mingea. Sunt antrenorul ce pune pe primul plan pregătirea fizică în această perioadă, alergări sub formă de navete şi forţă explozivă. Lucrăm şi din punct de vedere tehnic şi tactic, avem şi discuţii la grup şi individuale cu jucătorii, obţinând şi acceptul a două cluburi să jucăm şi două meciuri amicale”, a spus Sorin Bălu, antrenorul ACS Dumbrăviţa.

De jucătorii nou veniţi în lot, Bălu se arată foarte mulţumit, deoarece au adus un plus de valoare echipei. Următorul meci de antrenament din acest cantonament se va juca miercuri, când ACS Dumbrăviţa va întâlni echipa de fotbal CS Sânmartin, campioana de toamnă a judeţului Bihor.

Mihaela Păunescu
Sursa: Dumbrăviţa TV

LĂSAȚI UN MESAJ