ACS Dumbravița, elevii lui Florin Macavei s-au descătușat, într-o partidă în care s-au marcat 6 goluri. VIDEO

189

     Pe fondul unui meci bun cu As Unirea Banloc, elevii lui Florin Macavei s-au descătușat, într-o partidă în care s-au marcat 6 goluri.

    La scurt timp după fluierul de start al primei reprize, Bârză deschide scorul pentru dumbrăvițeni. Meciul se înclină în favoarea gazdelor, Ștefan și Bârză au ratat, pe rând, șansa de a majora avantajul alb-verzilor. În minutul 19, Hodiș face o cursă, la capătul căreia izbutește să marcheze golul 2. Replica Unirii Banloc vine abia în minutul 31, cu o primă ocazie la portarul Iacob. La doar un minut distanță, Natanticu reușește să marcheze primul gol al oaspeților. În minutul 34, ACS Dumbrăvița primește o lovitură de la 11 metri, pe care o execută marcatorul primului gol, Bârză, și înscrie pentru 3-1. După încă o ratare a atacantului Bârză, AS Unirea Banloc marchează golul 2, prin același Natanticu. În repriza secundă Nohai încearcă poarta adversă cu 2 șuturi periculoase, din afara careului de la 16 metri. În minutul 56, șutul puternic a lui Paleacu nimerește bara porții adverse. Cinci minute mai târziu, căpitanul oaspeților, Gîtin marchează în proprie poartă, și duce scorul la 4. Dumbrăvițenii au dominat partida până la final, unde Paleacu, Hodiș, sau Bârsanu au trecut, la limită, pe lângă golul 5. Scor final 4-2 în dreptul Dumbrăviței, care la finele etapei 9, se află pe locul 3 în clasamentul Ligii a IV-a, seria Timiș, cu un total de 20 de puncte.

ACS Dumbrăvița: Iacob, Foldi, Kovacs, Oneț, Rus (Mărcuți), Hodiș, Nohai (Scrob), Bârsanu, Ștefan, Paleacu, Bârză (Iszac). Rezerve: Miklos. Antrenor: Florin Macavei

AS Unirea Banloc: Marta, Bodor, Fanu, Suciu S., Mincu, Gîtin, Suciu A., Natanticu, Tomenyuk, Pantis, Tivadar. Rezerve: Godengiuc, Avramuți, Tota, Staicu, Gaina, Boicu, Hrituc. Antrenor: Suciu Teodor.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ