ACS DUMBRĂVIȚA, calificată în sferturile competiției ETTU Cup Women-video

126

După cum v-am mai anunţat cu ceva timp în urmă când vorbeam despre calificarea ACS Dumbrăviţa, la tenis de masă, se pare că speranţa câştigului acestei echipe era ca echpa TTC Kazan din Rusia să nu ajungă la retur, lucru care s-a şi întâmplat, astfel că , ACS Dumbrăvița s-a calificat în sferturile competiției europene ETTU Cup Women.

Echipa dumbrăviţeană antrenată de Nicoleta Huszar a câștigat la masa verde cu scorul de 3:0, în tur cei din Republica Tatarstan s-au impus cu 3:2. Așadar, la mijlocul lunii ianuarie echipa campioană a României se va întâlni cu echipa GIRBAU-VIC TT din Spania, cei care au eliminat în runda anterioară TTC Novi Sad din Voivodina, Serbia.

“ Am fost anunţată că echipa din Kazan nu se mai poate deplasa la Dumbrăviţa, datorită faptului că , în prima fază am înţeles că nu au prins primul avion, după care am înteles că ar fi luat bilete la o altă cursă , şi nu aveau siguranţa că vor putea ajunge cu acel avion din motive de intemperii la Moscova, iar viza o aveau doar pe trei zile, şi nu aveau nici siguranţa schimbării vizei. Sigur nu-i o deosebită plăcere să ştim că, câştigăm un meci , fără să fim prezenţi , chiar dacăscorul ar fi fost în favoarea lor, sau în favoarea noastră , fai plee-ul este după analiza partidei, cine a fost mai bun, ” a spus Nicoleta Huszar

Datorită neprezentării echipei din Rusia, ACS Dumbrăviţa s-a calificat , cu scorul de 3-0. Având în continuare şi rivale din China, va trebui multă atenţie şi seriozitate în continuare.

Mihaela Păunescu

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ