ACS Dumbrăvița a fost vedeta Galei Sportivilor 2016, organizate de Consiliul Județean Timiș-VIDEO

167

Continuând tradiția de 15 ani, Consiliul Județean Timiș prin Direcția Județeana pentru Sport și Tineret Timiș a organizat și în acest an Festivitatea de premiere a sportivilor timișeni medaliați la competițiile internaționale și naționale în anul 2016.

Premierea a fost efectuată de către vicepreședintele C.J. Timiș – Traian Stancu, deputatul Călin Dobra, precum și de reprezentantii Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Timis, directorul executiv Adrian Tal și inspectorii Dan Leca, Cătălin Frățilă și Mario Ghica.

Având în vedere ultimele performanțe unice obținute de dumbrăvițeanca noastră Adina Diaconu, Topul Olimpic 2016 s-a modificat, astfel că vedeta secției de tenis de masă de la ACS a urcat pe prima poziția a podiumului împreună cu atleta Adelina Pastor și luptătorul Ivan Guidea, obținând titlul de SPORTIVUL ANULUI 2016. Desigur nu au rămas nepremiați nici antrenorii sportivilor, astfel că Nicoleta Huszár a obținut titlul de Antrenorul Anului 2016, ACS Dumbrăvița intrând într-un cerc select al cluburilor sportive cu performanțe deosebite. Premiile însă nu s-au oprit aici pentru dumbrăvițencele noastre, în prezența primarului Victor Malac și a viceprimarului Árpád Miklós, Campioana Naționala, participantă în cupele europene a fost declarată Echipa Anului la individuale.

O surpriză a fost răsplata nesperată pentru antrenorul emerit Ilie Uță de la ACS DUMBRĂVIȚA, pentru promovarea și dezvoltarea șahului în mediul rural.

În mod evident au fost uitați nici cei de la automobilism! Marius Giurisici, Victor Nagy, Sergiu Tirla, precum și echipa ACS Dumbrăvița condusă de Balázs Nagy au fost premiați pentru perfomanțele obținute pe plan național și internațional.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ