Accident teribil! Două persoane decedate! Printre victime se află și un preot

791

Tragedie pe șoselele! Preotul din comuna Vânători, județul Mehedinți, și alt bărbat din localitate și-au găsit sfârșitul, după ce un TIR a lovit în plin remorca tractorului în care se aflau cei doi. Lipsa semnalizării recomorcii tractorului ar fi cauza impactului.

Sora uneia dintre victime povestește că:”Fratele meu a plecat la ora trei să ia stupii părintelului. A venit un verișor să mă anunțe că sunt morți aici, lângă tractor. Părintele cred că avea în jur de 65 de ani, iar fratele meu avea 50 de ani.”

În accident, a fost implicată și o a treia mașină, în care se afla o familie din Dolj. Șoferul autoturismului povestește că: “Veneam dinspre Băilești și ne duceam spre Severin. Dintr-odată, nu am mai văzut nimic în fața mea. Era mult fum. Nu am mai avut ce să fac. Am intrat în șanț. Cred că sunt decedați. Înțeleg că transportau albine. Eram cu soția și copilul în mașină. Dumnezeu ne-a ajutat să scăpăm.”

MARIANA VÂRȘOVESCU, de la SJA Vânju Mare, declară că:
“Când am ajuns noi la fața locului, o victimă fusese deja preluată de Ambulanța de la Cujmir, Noi, cei la Vânju Mare, am găsit două persoane de sex masculin decedate și o familie (soț, soție, copil) rănită ușor. Soțul avea plagă la umăr și la cotul stâng. Soția are mai multe escoriații la antebrațul drept. Copilul nu are nimic, are o stare generală bună. Au refuzat transportul la spital, au semnat pentru asta.”

Comisarul VIOREL STĂNCIOIU, de la Serviciul Rutier Mehedinți, declară, la rândul lui că:

“Conducătorul unui autotren înamtriculat în Turcia a acroșat o semiremorcă cu stupi, tractată de un tractor agricol, ce circula în fața sa. Semiremorca nu era semnalizată, deci nu prezenta niciun fel de sistem iluminare-semnalizare. Din impact, a rezultat decesul celor două persoane din tractorul agricol. De asemenea, în accident a mai fost implicat și un autoturism, ce circula din sensul opus, care, pentru a evita impactul cu cele două autovehicule deja implicate în accident, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț. Șoferul autotrenului a fost transportat la spitalul județean, pentru acordarea de îngrijri medicale.”

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactivitate vinovăția. Șoferul TIR-ului a fost transportat la spital, acolo unde i se vor preleva și probe în vederea stabilirii alcoolemiei. Între timp, o întreagă comunitate îi plânge pe preot și pe cel care îl însoțea.

Sursa:Ziarul de Mehedinți

LĂSAȚI UN MESAJ