Accident soldat cu opt răniți, între care doi copii

2816

Un grav accident de circulație soldat cu opt victime, între care doi copii, s-a produs astăzi DN 66 Călan – Haţeg, în zona localităţii Bretea Strei, din judeţul Hunedoara.

Copiii răniţi în accident sunt un băiat de 7 ani şi o fetiţă de 10 ani, ambii pasageri într-o maşină din judeţul Bihor, iar adulţii, trei bărbaţi şi trei femei, au vârstele cuprinse între 22 şi 39 de ani.

Potrivit primelor cercetări, accidentul a avut loc după ce un bărbat de 32 de ani, din Timişoara, a derapat cu maşina într-o curbă periculoasă şi s-a lovit frontal cu un autoturism condus din sens opus de un şofer de 34 de ani, din judeţul Bihor. Apoi, şoferul din Timişoara a intrat în coliziune, cu partea din spate, cu o altă maşină, condusă, tot din sens opus, de un tânăr de 22 de ani, din Petroşani.

“În urma accidentului rutier a rezultat rănirea unei tinere de 23 de ani, a unui tânăr de 23 de ani şi a unui bărbat de 39 de ani, toţi pasageri în autoturismul care a produs evenimentul rutier, dar şi a unui bărbat de 34 de ani, a unei femei de 32 de ani, a unei minore în vârstă de 10 ani şi a unui minor în vârstă de 7 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul 34 de ani, precum şi a unei tinere de 22 de ani, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani”, precizează IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cei opt răniţi au fost transportaţi cu ambulanţele la spitalele din oraşele Haţeg şi Hunedoara pentru evaluarea stării lor de sănătate. Toate victimele erau conștiente, au suferit politraumatisme care nu le pun viața în pericol, spun medicii de la Ambulanță.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ