Accident șocant in Piata Operei din Timișoara! Cine se afla la volan – foto

1848

Supriză uriașă pentru timișorenii ce s-au aflat în această dimineață pe Strada Mărășești din Timișoara. Deși este o stradă exclusiv pietonală, un autoturism a țâșnit din parcarea Hotelului Timișoara și nu s-a mai oprit decât în zidurile Operei din Timișoara.

Și mai mare surprinderea a fost când oamenii au văzut că la volan era chiar directorul Corneliu Murgu. ”Acesta spune că intenționa să parcheze mașina dar inexplicabil i s-a blocat piciorul pe pedala de accelerație. Mașina a sărit peste bordură, peste spațiul verde și a intrat în clădire. Ca prin minune nu se afla nimeni, în acel moment, pe pietonală. Corneliu Murgu a fost transportat la spital pentru investigații” scriu jurnaliștii de la Radio Timișoara.

UPDATE

Se pare că lipsa de experiență a fost la baza accidentului, directorul conducând în această dimineață un autoturism cu cutie de viteză automată, care se conduce puțin altfel față de cele cu cutie de viteză normală, așa că a greșit cu apăsatul pedalelor și a ajuns într-un parapet de protecție al Operei din Timișoara. În urma impactului s-au deschis air-bagurile autovehiculului așa că șoferul a suferit contuzi minore și a fost transportat la Spitalul Municipal din Timișoara.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ