Accident rutier grav pe DN 6, cu patru autovehicule şi nouă persoane implicate

249

Un accident rutier, în care au fost implicate patru autovehicule şi nouă persoane, s-a produs miercuri seara, pe DN 6, în afara localităţii Jupa.

„În această seară, la ora 19,15, pe DN 6, în afara localităţii Jupa, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate patru autovehicule. Din primele verificări rezultă faptul că un bărbat de 40 de ani, care conducea un autovehicul, nu ar fi păstrat distanţa în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea vehicul ar fi fost proiectat în autoturismul din faţa sa, care la rândul său ar fi fost proiectat într-un al patrulea autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Din accidentul în care au fost implicate nouă persoane a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 34 de ani, din ultima maşină, care a fost transportată la spitalul în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi un echipaj al IPJ Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ