Accident mortal în Valea Carașului

691

O persoană a fost reținută pentru 24 de ore după ce a părăsit locul accidentului.

În data de 24.02.2018 orele 19.37 polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe raza localității Vărădia, un bărbat este în stare de inconștiență, în afara părții carosabile,. Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul victimei, un bărbat de 42 de ani din localitate. Polițiștii au identificat urme de frânare, ceea ce indica un accident de circulație urmat de fugă de la locul faptei.

”În urma investigațiilor a fost identificat conducătorul auto responsabil de producerea accidentului, un bărbat de 43 de ani din localitate, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oravița unde i s-au recoltat două probe biologice. În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 Cod Penal, părăsirea locului accidentului, în urma căruia a rezultat uciderea unei persoane, faptă prevăzută și pedepsită de art. 338 Cod Penal, conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 Cod Penal” spune poliția.

Față de șofer a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca ”în data de 25.02.2018 acesta să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă” mai transmit polițiștii.

Un caz similar s-a petrecut în urmă cu câțiva ani la Oțelul Roșu, la volan fiind chiar renumitul medic Gheorghe Beg. Și acela a fost reținut iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș a deschis un dosar penal care, ulterior, a fost strămutat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ