Accident în vestul țării, drogat la volan, a pierdut controlul mașinii şi s-a oprit în canal

1125

Un salontan de 19 ani s-a ales cu dosar penal după ce, luni seară, drogat fiind la volanul maşinii, a încercat să depăşească un TIR pe dreapta într-un sens giratoriu de pe Centura Oradiei, dar a pierdut controlul direcţiei şi a aterizat într-un canal.

Evenimentul rutier s-a produs în sensul giratoriu de lângă Cimitirul Municipal, iar în ajutorul şoferului au sărit imediat mai mulţi participanţi la trafic.

„În maşină erau trei tineri între 19 şi 25 ani. După ce am scos tinerii – stupoare şi indignare – cei trei viteji nu se puteau ţine pe picioare din cauza substanţelor consumate”, a scris unul dintre martori pe pagina grupului de Facebook Info trafic Bihor, revoltat că şoferul drogat a pus în pericol nu doar propria viaţă ci şi a celorlalţi participanţi la trafic.

„După ce au realizat conducătorii auto pe cine au ajutat, s-a instalat sentimentul de revoltă… Aceşti viteji au pus în pericol viaţa tuturor celor care participau la trafic”, a mai scris orădeanul.

Cert este că tinerii din maşină nu au păţit nimic. Şoferul a fost condus, însă, la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Județean, unde testul rapid a indicat faptul că se află sub influenţa unor substanţe psihoactive. Ca atare, medicii i-au recoltat probe biologice care au fost trimise spre analiză la Institutul de Medicină Legală Timişoara.

Totodată, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au deschis dosar penal pe numele salontanului, care acum e cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ