Accident grav în vestul țării! Un bărbat și-a pierdut viața

929

Accident mortal, sâmbătă după amiază, în Leş. La câteva ore după ce o mașină s-a răsturnat pe drumul național la intrarea în sat, un alt autoturism, Fiat, a ajus cu roțile în sus într-un pârâu, la ieșirea spre Tinca.

„Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 792 / A, la ieşirea din localitatea Leş. Este implicat un singur autoturism şi, din păcate, în urma accidentului conducătorul auto a decedat”, a declarat BIHOREANULUI comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Evenimentul rutier a fost sesizat prin numărul de urgență 112 în jurul orei 14.15.

„Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane, bărbat de aproximativ 55 de ani. Pompierii militari au acţionat pentru evacuarea victimei de sub autoturismul implicat în accident, iar medicul din echipajul SMURD a constatat decesul victimei”, a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Bărbatul era singur în maşină şi deocamdată nu se cunosc exact împrejurările, un echipaj de poliţişti fiind la faţa locului pentru cercetări.

Din cadrul ISU Crişana, au acţionat un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, echipajul de descarcerare din cadrul aceleiaşi subunităţi, care a evacuat victima de sub autoturism, şi echipajul de Terapie Intensivlă Mobilă al SMURD Oradea.

Este al doilea accident produs, sâmbătă, în Leş, unde o altă maşină s-a răsturnat, iar o femeie şi cei doi copii ai ei au fost răniţi. Din fericire, rănile lor nu au fost grave.

LĂSAȚI UN MESAJ