Accident grav de circulație. Un șofer a fost înțepat de albină și a intrat cu camionul într-un pod

230

Un grav accident rutier, care s-ar fi putut transforma într-o tragedie, s-a petrecut pe drumul european, între Botoșani și Târgu Frumos. Un bărbat și fiul său de numai 10 ani au ajuns la spital, accidentul având loc după ce șoferul a fost înțepat de o albină.

Accidentul a avut loc în localitatea Cotu, comuna Copălău. Un camion de mare tonaj, condus de un bărbat de 50 de ani, din județul Bacău, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un mal de pământ. Bărbatul aflat la volan a fost înțepat de o albină în ceafă, imediat încercând să tragă pe dreapta, dar nu a mai apucat, suferind o reacție alergică. Nu a mai putut ține sub control camionul, astfel că a ieșit de pe șosea. În mașină se mai afla și copilul de 10 ani al șoferului, care dormea în spatele cabinei. În urma impactului, copilul a fost aruncat din locul în care dormea, lovindu-se puternic în zona bazinului.

Două echipaje de la Ambulanță s-au deplasat la fața locului, cei doi primind ajutor medical. Copilul a fost transportat la secția de Pediatrie, unde a fost diagnosticat cu traumatism de bazin și de coloană cervicală.

Martorii spun că, în ultima clipă, șoferul camionului a reușit să evite o mașină parcată, alături de care se aflau doi tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ