Accident de muncă în vestul țării, un muncitor a căzut de pe un rezervor de apă – foto

385

Un bărbat de 47 de ani, din Hunedoara, a căzut, luni, într-un rezervor de apă, de la o înălțime de circa 5 metri, în timp ce efectua lucrări de igienizare, acesta suferind mai multe traumatisme pentru care a fost transportat la UPU Deva.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, în localitatea Turdaș, pentru a scoate dintr-un rezervor un bărbat, angajat al unei firme de tâmplărie, care a căzut de la o înălțime de aproximativ cinci metri într-un rezervor. Un coleg a sunat la 112.

”Pompierii și echipajul de prim ajutor din cadrul Detașamentului Orăștie au intervenit pentru salvarea unui bărbat căzut într-un rezervor de apă de pe raza localității Turdaș. Cei care au dat alarma au fost colegii bărbatului, în vârstă de 47 de ani, care a căzut de pe o scară, de la o înălțime de aproximativ cinci metri, în rezervorul gol. Muncitorul executa lucrări de igienizare a rezervorului”, a spus Doda.

Pompierii au reușit să îl aducă la suprafață pe bărbat, care acuză dureri de spate. Paramedicii i-au pus guler cervical și echipamente de susținere a coloanei, apoi l-au transportat la UPU Deva cu ambulanța SMURD.

Potrivit reprezentanților ITM Hunedoara, cazul va fi cercetat de angajatorul bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ