Accident cumplit: o mașină s-a răsturnat în afara carosabilului

170

Un accident rutier a avut loc, duminică, pe drumul national 6, în județul Caraș-Severin, în Băile Herculane. Un șofer a ieșit de pe șosea și a aterizat cu roțile în sus pe câmpul de pe marginea drumului.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.
La locul accidentului au ajuns și pompierii cărășeni care au asigurat măsurile PSI, dar și polițiștii care cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

Andrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic spune că la fața locului a intervenit de urgență un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, unul al Serviciului Județean de Ambulanță și unul al Inspectoratului Județean de Poliție.

„În urma accidentului au rezultat două victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului, acestea refuzând transportul la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile PSI la locul evenimentului rutier“, a mai adăugat Manofu.

LĂSAȚI UN MESAJ