Accident cumplit în vestul țării! Ce s-a întâmplat cu șoferul vinovat

995

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi, în Simeria Veche. Șoferul unui autotren, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers, a intrat în plin în camionul care circula în fața sa. 

„Poliția Orașului Simeria, a fost sesizată prin intermediul apelului de urgență 112, cu privire la faptul că, pe DN7 la intrare în localitatea Simeria Veche, a avut loc un accident de circulație.  Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un conducător auto in vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autotren, pe direcția Deva -Orăștie, pe fondul nepăstrării distanței in mers față de un alt autotren aflat in fața sa, l-a lovit in partea din spate. Soferul vinovat de producerea accidentului, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Circulația se desfășoară la această oră alternativ pe un singur sens”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, bărbatul a suferit un traumatism toracic, un traumatism cranio-facial și o contuzie de bazin.

sursa: ziardehunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ