Accident cu un mort și patru răniți. Un microbuz s-a răsturnat

412

O femeie în vârstă de 41 de ani din Alexandria a murit, iar alte cinci persoane a fost rănite, marţi dimineaţă, după ce microbzul în care se aflau s-a răsturnat pe drumul naţional DN 6, la ieşirea din comuna Stoeneşti spre Caracal, judeţul Olt.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuş, a declarat că în accident a fost implicat un microbuz în care se aflau şase adulţi.

În momentul sosirii echipajelor la faţa locului, microbuzul se afla în afara părţii carosabile, răsturnat pe o parte, iar o femeie era încarcerată. Celelalte persoane au fost găsite în afara microbuzului. Ulterior, femeia încarcerată a fost declarată decedată.

„Pompierii militari au îndepărtat elemente de caroserie pentru extragerea acesteia, ulterior, femeia, în vârstă de 41 ani, din localitatea Alexandria, fiind preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar fără rezultat favorabil”, a afirmat reprezentantul ISU Olt.

El a adăugat că patru bărbaţi şi o femeie, conştienţi, au fost asistaţi medical la faţa locului, iar dintre aceştia, un bărbat şi o femeie au fost transportaţi la CPU Caracal.

Celelalte trei persoane au refuzat transportul la spital.

sursa – mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ