Accident cu patru victime într-un oraș din vestul țării!

146

Patru persoane au ajuns la spital, vineri dimineaţă, după ce autobuzul în care circulau ca pasageri s-a izbit de un autoturism pe Calea Clujului, în dreptul sediului Poliţiei Rutiere Bihor.

Accidentul a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112 la ora 10.23. „Accidentul rutier s-a produs pe Calea Clujului din Oradea. În evenimentul rutier au fost implicate un autobuz şi un autoturism. Patru persoane din autobuz au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”,a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Potrivit acesteia, la locul accidentului se află un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere, care efectuează cercetări iar traficul se desfăşoară în condiţii bune.

Cele patru victime, preluate de echipaje ale SMURD Bihor, au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea cu contuzii uşoare.

„O singură doamnă, mai în vârstă, are o contuzie toracică puţin mai gravă. Toţi sunt în investigaţii”, a spus purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

sursa – ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ