Accident ,,cu de toate” într-un oraș din vestul țării. Ce s-a întâmplat!

951

Accident rutier cu scandal şi fugă de la locul faptei, aseară, la Arad. Implicate au fost două autoturisme VW Golf, dintre care unul înmatriculat în Ungaria, iar celălalt în Arad. Tânăra aflată la volanul autoturismului VW Golf de culoare roşie, înmatriculat în Ungaria, a încercat să pătrundă în sensul giratoriu venind dinspre cartierul Micalaca, având semaforul intermitent, însă nu s-a asigurat şi a izbit în partea laterală autoturismul VW Golf, înmatriculat în Arad, care circula regulamentar.

În urma impactului, elemente de caroserie s-au împrăştiat pe suprafaţa carosabilă însă din fericire, AIRBAG-urile s-au declanşat şi nicio persoană implicată în accident nu a fost rănită. Speriată de cele întâmplate, şoferiţa a luat în braţe un copil de aproximativ doi ani, cu care se afla în maşină şi a rupt-o la fugă spre centrul oraşului, abandonând autoturismul şi pe ceilalţi pasageri, în mijlocul intersecţiei.

Până să se dezmeticească, şoferul care circula regulamentar în intersecţie, s-a trezit prins într-un scandal provocat de rudele şoferiţei, care se aflau în autoturism . Femeia vinovată a revenit la locul accidentului după câteva minute însă, a refuzat să îşi recunoască vinovăţia, susţinând că a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului.

Cel mai probabil, dreptatea va fi împărţită de către poliţiştii de la brigada Rutieră, după efectuarea cercetărilor la faţa locului.

sursă: ghidularadean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ