Accident cu 20 de răniţi, cod roșu de intervenție

148

Cod roşu de intervenţie! 20 de persoane au fost rănite, azi-noapte, după ce două autobuze s-au ciocnit pe drumul care leagă oraşul Mioveni de Câmpulung în judeţul Argeş. În maşini se aflau în jur de 80 de muncitori ai uzinei Dacia. În urma impactului, mai multe persoane au rămas încarcerate.

Accidentul s-a produs cu puţin timp după miezul nopţii. Două autobuze ale unei companii care asigură transportul angajaţiilor de la Dacia s-au ciocnit în dreptul comunei argeşene Vultureşti.

Inspector Madalin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ Argeș: „Din cercetările polițiștilor, șoferul care se deplasa în spate nu a păstrat o distanță suficientă față de vehiculul care circula în fața sa și a intrat în coleziune cu acesta.”

Cristian Soare, prefect Argeș: „Au fost 80 de angajați de la automobile Dacia, cele două autobuze s-au ciocnit. A venit al doilea în spatele primului.”

ISU Argeş a activat planul roşu de intervenţie. La faţa locului au fost trimise 14 ambulanţe, două echipaje de la Descarcerare şi trei autospeciale cu APĂ ŞI SPUMĂ. 14 persoane au fost transportate la spitalul judeţean Argeş. Alte șase au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Doctor Marius Pascu, purtător de cuvânt UPU Argeș: „Starea victimelor este bună, nu avem pacienți critici . Avem un pacient cu o fractură deschisă de gambă, mulți pacienți cu contuzii, traumatisme.”

Trei persoane, care au fost rănite mai grav, au rămas internate în spital.

 

Sursa: DIGI24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ