Accident banal, dar mortal pe un drum din vestul țării!

311

Accident grav pe drumul județean 705, din Hunedoara. Un bărbat de 63 de ani a murit după ce mașina a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un șant. Pasagerul dintre dreapta, în vârstă de 70 de ani, a scăpat nevătămat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, un accident mortal a avut loc, miercuri, pe DJ 705 în localitatea Balşa, în apropiere de Orăştie.

”Pompierii Detaşamentului Orăştie specializaţi în prim-ajutor şi descarcerare şi un echipaj SAJ au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat pe plafon în şanţ. În autoturism se aflau doi bărbaţi care au rămas blocaţi în habitaclu” – ISU Hunedoara

Potrivit acestora, şoferul în vârstă de 63 de ani a fost resuscitat, dar nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul. Pasagerul, în vârstă de 70, a scăpat nevătămat.

”Din primele date se pare că persoana decedată a suferit un infarct și a pierdut controlul volanului. Pacientul nu prezenta leziuni evidente care să îi cauzeze decesul”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească exact împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

sursa: news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ