Acces gratuit la concertul lui Edvin Marton pentru copiii și tinerii până în 18 ani, pasionați de muzică

101

Doar două zile ne despart de momentul în care Edvin Marton, unul dintre cei mai apreciați artiști din lume, va încânta publicul timișorean cu un concert extraordinar, susținut la Sala Olimpia din Timișoara. Miercuri, 21 decembrie, de la ora 19:00, violonistul de marcă va urca pe scenă alături de o vioară Stradivarius, în valoare de 7 milioane de dolari, în cadrul concertului “The 7 Million Dollar Stradivarius Violin”.

Pentru că evenimentul face parte din proiectul ARCA Events, al Asociației Tineri Implicați în Dezvoltare, copiii și tinerii până în 18 ani care studiază muzică, vor avea acces gratuit la spectacol. Întrucât sunt minori, participarea lor este condiționată de prezența unui adult, iar aceaste bilete se pot elibera doar la numarul de telefon 0756035564- Andrei Căprioru. Este nevoie doar de o dovadă că studiază muzica.

Edvin Marton a început să studieze vioara de la vârsta de 5 ani, iar la 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă scoală de muzică din Rusia. Tot acolo a susţinut și primul său concert la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova. Acum 10 ani, artistul a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur. În 2008, acesta a câştigat premiul cel mare Eurovision, un premiu MTV şi un trofeu Emmy pentru „Cea mai bună compoziţie muzicală a anului”.

Ultimele biletele pot fi achiziționate online aici: https://goo.gl/7ytB8V, sau de la standul amenajat în Iulius Mall Timișoara, lângă supermarketul Auchan.

LĂSAȚI UN MESAJ