Absolvent de Științe Economice, mort într-un teribil accident. Cătălin avea doar 24 de ani

268

Un tânăr de 24 de ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, a murit într-un accident rutier petrecut în Anglia.  Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cătălin Manolache era pasager în autoturismul condus de un prieten.

Tânărul a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu, în anul 2016, dar după puţin timp a plecat să muncească în străinătate. A muncit în Germania şi Belgia, iar de două luni ajunsese în Anglia.

„Terminase facultatea la Târgu-Jiu şi a plecat din ţară. În România, toţi tinerii pleacă în străinătate, pentru nişte bani. Trimitea foarte mulţi bani acasă. Şi-a luat maşină singur. Era un copil cuminte. A lucrat şi în ţară, dar salariul era foarte mic şi nu se alegea cu nimic. De asta a preferat să plece“, a spus Daniela Uscătescu, mama lui Cătălin.

Cătălin Manolache era pasager în maşina condusă de către un prieten, vinovat de producerea accidentului. „A condus un alt băiat tot din Rovinari şi a făcut accident. Am înţeles că e conştient, cel care era la volan. A intrat pe contrasens şi a dat în altă maşină. Ar fi murit şi două persoane din maşina cealaltă“, a precizat mama lui Cătălin.

La nivelul oraşului Rovinari s-a declanşat o campanie de strângere de fonduri, pentru a ajuta familia. Banii se strâng în diferite locuri din oraş sau pe stradă.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ