Abandonată de părinți la naștere, din cauza sexului. Povestea dură de viață a unei adolescente din Timișoara

4920

Abandonată de părinţi la scurt timp după naştere, o adolescentă şi-a găsit refugiul în braţele bunicilor care au făcut sacrificii enorme pentru ca ea să poată să cânte. Alexandra Moraru a urcat pe scena ”X Factor” sub privirile emoţionate ale bătrânei care a crescut-o.

Pentru Alexandra Moraru, o adolescentă de 15 ani din Timişoara, pasiunea pentru muzică a fost mai întâi un secret bine păstrat. ”Prima dată m-a auzit cântând bunica mea, nu spusesem niciodată până atunci. Când a aflat, ea a fost cea care m-a îndrumat spre un liceu bun de muzică, ne-am mutat împreună din Orşova la Timişoara, doar pentru ca eu să studiez”, a povestit Alexandra, care a avut parte de toată susţinerea bunicilor săi. Bătrânii, care au crescut-o din primii ani de viaţă, îi sunt şi părinţi.

”Eu de mică stau cu bunicii din partea mamei pentru că părinţii m-au abandonat la un an şi jumătate. Tata m-a abandonat pentru că nu am fost băiat, iar mama a plecat cu el. Mai am un frate care locuieşte cu ei, pentru că este băiat. Tata credea că voi fi băiat şi a fost o mare dezamăgire când m-a văzut. Au fost momente în care simţeam nevoie de o mamă sau de un tată, dar m-am adunat. Bunicii sunt totul pentru mine, ei mi-au oferit tot ce am avut nevoie şi m-au susţinut de la început”, a povestit recunoscătoare Alexandra.

sursă: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ