A vrut să întoarcă pe linie dublă continuă! Doi orădeni, soț și soție, au murit într-un accident în Hunedoara (FOTO)

185

Un orădean în vârstă de 51 de ani şi soţia sa au murit, luni seară, în urma unui grav accident produs în Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Hunedoara, accidentul a fost produs chiar de către şoferul orădean, care a şi murit pe loc, iar, ulterior, la spital a murit şi soţia acestuia, în vârstă de 61 de ani. Alte patru persoane, printre care şi o fată de 15 ani, au fost duse la spital.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 15.50, pe raza localităţii Pestiş, pe DJ 686, la faţa locului fiind mobilizate mai multe ambulanţe.

„Conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, a încercat să efectueze manevra de întoarcere pe linia dublă continuă, fiind surprins de către un alt autoturism care circula din acelaşi sens respectiv Deva – Hunedoara. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto vinovat de producerea accidentului şi ulterior şi a soţiei sale, rănirea altor 5 persoane. Trei persoane au fost rănite uşor şi două grav”, a declarat, marţi, BIHROEANULUI, agent şef adjunct Carla Strujan, ofiţer de presă la Poliţia Hunedoara.

Potrivit acesteia, dintre persoanele rănite, două sunt din Oradea, un bărbat şi o tânără. Unul dintre ei are răni mai grave, fracturi, iar celălalt a suferit leziuni şoare. Ambii sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ