A venit la muncă în Timișoara, dar a uitat să anunțe familia și a ajuns la Poliție

115

Un bărbat din Motru, județul Gorj, a venit la muncă în Timișoara, dar a uitat să își anunțe familia. Cum nu l-au mai văzut, rudele acestuia l-au declarat dispărut la Poliție.

Omul a fost găsit de polițiștii locali, în timpul patrulării în Complexul Studențesc. Era noaptea târziu, iar bărbatul de 32 de ani dormea pe o bancă dintr-un foișor. Agenții l-au trezit pentru a fi siguri că nu suferă de hipotermie. Când i-au cerut actele au aflat despre cine e vorba.

”La verificarea acestuia, s-a constatat că era dat în urmărire fiind declarat dispărut de către familie. Bărbatul a declarat că este venit la muncă împreună cu fratele său și că s-a rătăcit și s-a pus să doarmă, riscand însă să fie găsit înghețat. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 4, acolo unde fusese dat dispărut”, spun polițiștii.

În ultima perioadă, polițiștii locali au depistat mai multe persoane date în urmărire după ce au fost fie declarate dispărute de familii, fie erau căutate ca urmare a existenței pe numele lor a unor condamnări pentru comiterea unor infracțiuni de furt și ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ