A uitat tot după whiskey, bere și shoturi!

180

Accidentul de azi dimineață, produs pe calea Timișoarei (Accident în vestul țării! O femeie și doi minori au ajuns la spital din cauza unui șofer inconștient), putea avea urmări și mai tragice dacă șoferul microbuzului lovit de Chrysler ar fi avut mai mulți pasageri în mașină. Din fericire, aceștia au coborât cu puțin timp înainte de impact.

Bărbatul, care a provocat accidentul, are 30 de ani, este din Săvârșin, dar locuiește în Arad.

Le-a declarat polițiștilor că a fost la o nuntă, că s-a dus acolo cu taxi-ul, că a băut, la început, whiskey cu bere, ulterior shoturi, împreună cu prietena (studentă), iar apoi… nu mai știe cum a ajuns să conducă autoturismul Chrysler, ale cărui chei erau asupra sa, doar că în acte proprietară este trecută mama lui.

Dimineața, după ce i-au găsit pe cei doi, polițiștii l-au dus pe șofer la Spitalul Județean Arad pentru a li se recolta probe biologice, două de sânge și unul de urină, urmând să se stabilească cu aproximație ce alcoolemie avea șoferul.

La această oră, polițiștii caută autoturismul Chrysler, care a fost abandonat de șofer, doar că nici acesta, nici prietena lui, nu mai știu unde.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ