A ținut cadavrul tatălui său în casă pentru a primi în continuare pensia. Cum a fost descoperit

414

O poveste sinistră a ieșit la iveală într-un sat din Mehedinți. Osemintele unui bărbat de 89 de ani au fost găsite în casa în care bătrânul locuia cu fiul lui.

Se pare că acesta din urmă ar fi ascuns trupul fără viață în locuință încă de la sfârșitul anului trecut. Și ar fi recurs la acest gest doar pentru a încasa în fiecare lună pensia tatălui său: 900 de lei.

Poştaşul din satul Danceu, judeţul Mehedinţi, a mers marți să împartă pensiile, dar când a ajuns la locuinţa bărbatului de 89 de ani, poarta i-a fost deschisă de fiul bătrânului, lucru care s-a tot întâmplat de la sfârşitul anului trecut.

A venit postaşul să ne dea pensia şi să-l vadă pe ăl bătrân că dacă nu-l vede, că nu-i da pensia. Şi asta: că nu-i acasă, că nu ştiu ce. Bine mă, nu ţi-o dau”, povestesc vecinii.

Suspicios, postaşul s-a dus direct la poliţie. În scurt timp, zona a fost împânzită de anchetatori, care au descoperit în casa osemintele bătrânului.

În timp ce criminaliştii erau la fața locului, fiul bătrânului, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a încercat să se rănească, dar a fost oprit.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul stabilirii condiţiilor care au survenit decesul. Cauza fiind înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi”, a transmis Sandra Georgescu, procuror.

Fiul bătrânului riscă să fie acuzat de profanare de cadavre. În plus, ar putea fi obligat să returneze banii încasaţi ilegal luni la rând.

Sursă: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ