A râs toată lumea de el! Ce-a pățit un lugojean cu o mașină ce valorează aproape 400 de mii de euro

604

Aflat marți pe o stradă din Lugoj, la volanul unui Lamborghini Aventador, bărbatul a fost nevoit să ceară ajutor după ce a rămas fără benzină.

“Evenimentul” s-a petrecut la o sută de metri de stația de carburanți aflată pe stradă Caransebeșului unde, cel mai probabil, omul intenționa să ajungă după ce în bord i s-a aprins ledul care îl avertizează că urmează să rămână fără combustibil.

Pentru că nu a putut face mare lucru, lugojeanul a tras pe dreapta și a trebuit să aștepte un prieten cu un bidon de benzină.

Lugojenii aflați în trecere au făcut haz de necazul bărbatului, mulți oferindu-se să împingă mașînă până la PECO, alții i-au sugerat omului să cheme un tractor că să o tracteze, în timp ce alții s-au fotografiat cu bijuteria pe patru roți și au făcut glume pe seama bietului om.

În urmă cu câteva săptămâni, același proprietar a fost fotografiat în timp ce își parcă mașină sfidător pe un loc rezervat polițiștilor, in față sediului poliției din Lugoj, acesta alegându-se într-un final cu o amendă.

Lamborghini Aventador este una dintre cele mai scumpe mașini deținute de un lugojean. Prețul unui astfel de bolid variază pe piață între 350.000 și 400.000 de euro.

Sursa: https://lugojinfo.ro/eveniment/6862-culmea-ghinionului-pe-o-strada-din-lugoj-sa-ramai-in-pana-prostului-la-volanul-unui-lamborghini-la-mai-putin-de-o-suta-de-metri-de-benzinarie

LĂSAȚI UN MESAJ