A pus în pericol viețile șoferilor pe autostradă. Individ, filmat în timp ce conducea pe contrasens VIDEO

79

Un nou incident cu şoferi care circulă pe contrasens pe autostradă s-a petrecut astăzi în judeţul Cluj. Un autoturism cu număr de Mureş a fost surprins circulând pe contrasens pe audostrada Transilvania, între Turda şi Câmpia Turzii.

Clipul a fost postat  pe un grup de Facebook pentru şoferi şi a devenit, rapid, viral.  Filmarea a fost realizată de pe un TIT care funcţiona regulamentare. În video se vede maşina care rula cu viteză pe contrasens, pe autostrada A3, între Turda şi Câmpia Turzii. Nu este singurul incident de acest tip petrecut anul acesta pe Autostrada Transilvania.

Peste 120 de comentarii au fost postatate de şoferi revoltaţi de o asemenea inconştienţă.

Costel: „De curiozitate întreb şi eu a sunat cineva la 112 ,mă refer la aştia care la văzut…?🙄nu au scos telefonul să filmeze nu să sune la poliţie..”

Bogdan: „Cam asa conduc cei care iau permisul cu mită”   Marius: „Ce idiot! Să zicem că a greşit, macar banda de urgenţă dacă o folosea şi aia la viteză mică, iar la prima ieşire să iasă de pe autostradă. Dar ăsta ce face in schimb?

Conduce cu viteză pe contrasens…asta NU mai e greşeală, ci de 2x prostie iar unul că ăsta NU ARE CE SA MAI CAUTE la volanul unei maşini.”

Azi un șofer a circulat pe contrasens pe Autostrada A3 – Turda – Câmpia Turzii! ⛔

Opublikowany przez Info Trafic 24 Piątek, 6 września 2019

 

sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ