A plecat fără să plătească la benzinărie! Vezi prin ce a trecut un bănățean chiar azi

6881

Carburantul în valoare de 100 de lei i-a adus în dar un dosar… penal. Un bărbat de 27 de ani din Reșița a crezut că la Domașnea combustibilul e gratuit.

Reșițeanul și-a alimentat autoturismul într-o stație peco de pe raza localității și a plecat fără să plătească. Poliţiştii Secției 4 de Poliție Rurală Mehadia au fost sesizaţi prin apel la 112 de către un angajat al staţiei peco respective despre faptul că bărbatul care conducea o mașină de culoare albastră s-a făcut nevăzut fără să achite contravaloarea carburantului de 100 de lei.

”În urma apelului primit, polițiștii au efectuat un filtru pe D.N.6, pe strada Gării din Băile Herculane. Observând în trafic un autoturism ce corespundea descrierii făcute de apelant, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în direcția Orșova. S-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea acestuia pe raza localității Topleț”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Bărbatului i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt fiindu-i aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 520 de lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ