A omorât un tânăr de 17 ani și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii îl caută pe fugar

99

Un tânăr de 17 ani a decedat şi un altul, de 20 ani, a suferit leziuni grave în urma unui accident produs duminică seara pe o stradă din Târgu Mureş, unul dintre şoferii implicaţi în eveniment fiind căutat de poliţişti după ce a părăsit locul accidentului.

Potrivit IPJ Mureş, se pare că un tânăr de 20 de ani, din comuna Ceuaşu de Câmpie, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Târgu Mureş – Ceuaşu de Câmpie, pe fondul vitezei excesive, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula în faţa sa şi care ar fi efectuat o manevră de întoarcere, fără a se asigura corespunzător. Ulterior, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un cap de pod, iar mai apoi cu gardul unui imobil.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 20 de ani, precum şi decesul unui tânăr de 17 ani, din comuna Ceuaşu de Câmpie, pasager în autoturismul condus de acesta. După producerea evenimentului, autoturismul care ar fi efectuat manevra de întoarcere a părăsit locul accidentului. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, acesta a fost găsit abandonat, pe o stradă din apropierea locului producerii accidentului”, au mai informat reprezentanţii IPJ Mureş.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, precum şi în vederea identificării conducătorului autoturismului care a părăsit locul faptei.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ