„A obosit să mai aibă grijă de ea”. O mamă a vrut să-și omoare fiica, prin sufocare

299

Imagini șocante au fost filmate într-un spital din Brazilia. O femeie a fost surprinsă în timp ce îi acoperea gura și nasul mamei sale, bolnavă pe patul de spital, pentru a o sufoca. Imaginile ar fi fost filmate de unul dintre ceilalți pacienți aflați în salon. Ca urmare a viralizării clipului, tânăra a fost arestată și este acum acuzată de tentativă de omor.

Luciana Paula Figueiredo, de 32 de ani, a fost filmată în timp ce îi acoperă gura și nasul mamei sale, Ana Benedita Figueiredo, într-o încercare de a o sufoca. Incidentul a avut loc la Spitalul Dr. Carlos Macieira din Sao Luis, Brazilia, acolo unde femeia de 68 de ani era internată, potrivit Daily Mail.

Pe filmare, se poate observa cum tânăra își întinde mâna către mama ei, pe care apoi încearcă să o sufoce prin acoperirea gurii și nasului. Ulterior, Luciana a fost arestată, în timp ce mama ei a fost dusă la secția de terapie intensivă.

Ana Benedita este internată în spital încă de pe 19 ianuarie, din cauza unui imbolism pulmonar. Poliția Civilă din Brazilia este de părere că fiica a încercat să-și omoare mama bolnavă, pentru că nu mai voia să aibă grijă de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ