A murit solista trupei Roxette. Marie Fredriksson avea 61 de ani

79
Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la vârsta de 61 de ani, potrivit unui anunţ făcut de managera artistei.
Una dintre cele mai populare cântăreţe din lume, Marie Fredriksson a murit pe 9 decembrie.
„Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea“, a transmis managera cântăreţei, Marie Dimberg, potrivit presei suedeze.
În urmă cu 16 ani, Marie Fredriksson a suferit o operaţie pe creier din cauza unui cancer agresiv. Jumătatea solistei din Roxette, Per Gessle, a transmis un mesaj prin care îşi exprimă durere: „Transmit toată dragostea mea ţie şi familiei tale. Mi-ai fost cel mai bun prieten vreme de 40 de ani! Nimic nu va mai fi la fel fără tine!“.
Marie Fredriksson şi Per Gessie au format Roxette în 1986, devenind rapid una dintre cele mai iubite trupe suedeze la nivel mondial. Duo-ul a vândut peste 75 de millioane de albume la nivel global şi a ajuns în fruntea topului american Billboard de patru ori. Printre cele mai cunoscute melodii se numără „It Must Have Been Love“, „Joyride“, „Listen To Your Heart“ şi „The Look“.

LĂSAȚI UN MESAJ