A murit în tura de gardă de la Serviciul de Urgență! Cuvinte emoționante ale unui medic reputat la moartea colegului său

1639

Un medic a murit la București chiar în timpul efectuării serviciului de gardă. Doctorul timișorean Dorel Săndesc a postat un emoționant mesaj despre colegul său.

”In numele tuturor colegilor din Societatea Romana de ATI, exprim durerea si compasiunea pentru plecarea dintre noi a tanarului nostru coleg, Dr Adrian Ilie Fronea. Pusca nevazuta, silentioasa a destinului l-a doborat acum pe Adrian, asa cum o face prea des in randurile noastre, ale luptatorilor de pe frontul luptei nesfarsite pentru viata. Traim atat de intens si platim cu un pret atat de greu, uneori cu propria viata, sansa uriasa, unica pe care ne-o da profesia noastra: aceea de a salva vietile semenilor si a alina suferinte. De pe scutul pe care camarazii sai de front il poarta, Adrian se indreapta acum spre Cer, urmat de dragostea familiei, colegilor si a tuturor celor pe care i-a ingrijit, oferindu-le ofranda propria viata.
Dumnezeu sa il primeasca si sa ii ocroteasca sufletul !
Prof Dr Dorel Sandesc
Presedintele Societatii Romane de ATI” a scris Săndesc pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ