A murit fulgerător fostul patron al echipei UTA Arad. Cu puțin zile în urmă își anunțase dorința de a reveni la conducerea echipei

310

Nicolae Bara, fost investitor la UTA în perioada 2006-2008, a murit la vârsta de 68 de ani.

Nicolae Bara a condus clubul UTA în Divizia A, în perioada 2006-2008, timp în care a finanțat echipa cu aproximativ 6 milioane de euro. A fost acționar principal al grupului Frigotehnica, a vândut firma și s-a mutat la Viena.

Înainte de a pleca de la UTA, Nicolae Bara a lăsat drepturile federative ale grupării arădene (siglă, nume, culori) asociației Suporter Club UTA (SCU), care are ca scop promovarea și protejarea simbolurilor formației fanion din Arad.

În februarie 2023, Bara oferea un interviu Gazetei Sporturilor, în care dezvăluia intenția de a reveni aproape de gruparea de suflet: „Am avut o discuție onestă, mi s-a confirmat că situația financiară e stabilă. Pot fi eu liantul”. Din păcate, nu a mai apucat să își pună planul în aplicare.

Nicolae Bara a fost cel care a pus bazele postului de radio „Sport Total FM”, în anul 2007. Bara a fost membru în parlamentul României în legislatura 2004-2008.

„Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună! Drum lin spre eternitate, prieten bun”, a spus mesajul prin care Traian Constantin Igaș, fost partener de afaceri, a anunțat trecerea în neființă a lui Nicolae Bara.

Sursa: https://www.gsp.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ