A livrat pizza beat la o secţie de poliție din Timișoara. Ce s-a întâmplat cu șoferul când a încercat să plece cu mașina

7002

Un bărbat de 38 de ani, angajat al unei pizzerii din Timişoara, care, miercuri după-amiaza, a livrat pizza beat la Secţia 2 de Poliţie din municipiu a fost prins de poliţişti după ce aceştia au tras mai multe focuri în plan vertical, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanţlor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, unul dintre poliţiştii Secţiei 2 Timişoara a comandat, miercuri după-amiaza o pizza, însă când şoferul a ajuns cu comanda, omul legii şi-a dat seama că mirosea a alcool şi era în evidentă stare de ebrietate.

Când şoferul s-a urcat în maşină, poliţiştii l-au oprit şi l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,13 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Conform surselor citate, şoferul pizzeriei a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar la întoarcere, bărbatul a reuşit să sară din mers din maşina poliţiei şi a luat-o la fugă.

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă în aer pentru a-l prinde. Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ