22.2 C
Timișoara
vineri 19 iulie 2024

A învins cancerul la 27 de ani! Drama unei cunoscute vedete de televiziune

Sanda Nicola şi-a dat demisia de la Digi24! Prezentatoarea tv a ales să plece de la postul de televiziune după şapte ani. Din informaţiile oferite chiar de ea, se va muta din ţară.

Sanda Nicola şi-a dat demisia de la Digi24! Decizia radicală a prezentatoarei tv după şapte ani la postul de televiziune

Sanda Nicola pleacă în străinătate, acolo unde va studia la Universitatea din Liege. Masterul pe care Sanda Nicola l-a ales durează un an, iar aceasta nu va mai fi văzută pe sticlă în următoarea perioadă.

„Singura concluzie e că trebuie să lupţi, nimeni nu mai ia în calcul altă variantă când ajunge acolo, decât să lupte… Cancerul de col uterin… Eu aveam 27 de ani când am primit acest diagnostic. Mi s-a propus să fac histerectomie totală, dar nu aş mai fi putut să fac copii. Am mers pe feelingul meu, am scăpat ieftin… am făcut o operaţie de extirpare şi am scăpat. A fost greu să înţeleg ce s-a întâmplat. Nu am găsit răspunsurile atunci. Mi-am blestemat meseria atunci, acum nu mai cred asta. Nu meseria m-a îmbolnăvit, fumam foarte mult, 20 de ani am fumat, a fost şi un stres pe care l-am gestionat prost. Lucrurile pentru mine, azi, sunt aşa cum trebuie”, spunea Sandra Nicola, la Antena Stars.

În 2016 a aflat că este însărcinată! După multe încercări nereuşite de a deveni mamă, îşi pierduse speranţa că va mai strânge la piept propriul copil.

„Când m-am vazut cu un test pozitiv în mână anul trecut, în timpul meciului de fotbal Portugalia – Ţara Galilor, de la Euro :), m-am blocat. Îmi refuzam să mă bucur şi nici măcar nu puteam să rostesc „sunt însărcinatăTeama că şi de data asta ar putea să iasă prost m-a însoţit până am născut”,  povestea Sanda într-un interviu acordat prietenei sale, Irina Păcurariu.

Sursa: www.prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :