A intrat în Cartea Recordurilor – „E imens”! Femeile sunt în delir

402

Rapperul Snoop Dogg, unul dintre cei mai apreciați oameni din industria muzicală și, totodată, unul dintre cei mai bogați artiști, a decis să se distreze doborând un record. Snoop a folosit sute de litri de alcool pentru a realiza ceva ce nimeni nu a mai încercat să facă!

Inspirat de piesele lui HIT, „Gin and Juice” (gin și suc) – cocktail pe care românii îl cunosc mai mult sub denumirea de „șurubelniță”, Snoop Dogg a decis să facă cel mai mare Gin&Juice din lume.

Legendarul rapper a preparat băutura în cinstea faimoasei piese „Gin & Juice”, lansată în 1994. Este al doilea single de pe albumul său de debut, „Doggystyle”, reușind să ajungă în Billboard Hot 100 în Statele Unite. De asemenea, melodia a fost nominalizată la Grammy pentru „Best Rap Solo Performance” și se află pe lista VH1 – „Greatest Songs of Hip Hop”.

Cartea Recordurilor a confirmat că uriaşul pahar cu băutură, care a fost preparat sâmbătă la festivalul BottleRock Napa Valley, chiar de Snoop Dogg, Warren G şi Michael Voltaggio, este cel mai mare cocktail din lume.

Cocktailul a fost amestecat într-un pahar cu o înălţime de 1,52 m şi o lăţime de aproape 1 m şi a conţinut 38 de carafe de suc de portocale, 154 de sticle de brandy de piersici și 180 de sticle de gin, după cum a fost precizat de Guinness World Records.

Snoop Dogg va concerta în România în data de 29 august 2018.

sursa text si foto: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ