A încercat să treacă granița cu autovehiculul burdușit de țigări. Unde le ținea ascunse

20

Un șofer român a vrut să treacă granița în Ungaria cu autoutilitara burdușită de țigări de contrabandă. Polițiștii de frontieră au descoperit marfa ascunsă într-un compartiment special creat sub bancheta din spate a vehiculului.

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit, ascunse într-o autoutilitară, 2.737 de pachete de ţigări, în valoare de 54.740 lei, pe care şoferul mijlocului de transport a încercat să le scoată din țară fără documente de proveniență”, a transmis Poliția de Frontieră.

Șoferul era însoțit de un alt roman. Pasagerul este cel care le-a spus polițiștilor că a cumpărat țigările de la o persoană necunoscută și urma să le transporte în Franța, șoferul autovehiculului neavând cunoștință despre acest lucru.

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de 54.740 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ